Koken tijdens de regio trainingen

 

Tapcrew tijdens de KEIweek!

 


Bar tijdens de Scout-In

Overige activiteiten van de Martinistam

Naast het martinistamfeest, NPK, zomerkamp en de borrels doen de leden van de Martinistam nog veel meer. Zoals tappen tijdens de KEIweek, koken tijdens leidingtrainingsweekenden, tijdens Scout-in achter de bar staan en deelnemen aan bijvoorbeeld Hike and Seek. Hieronder kan je lezen wat deze activiteiten inhouden en wat wij daar doen.

 

Tappen tijdens de keiweek!
TIjdens de KEIweek staan we maandag en dinsdag bier te tappen op de grote markt. Vanachter de bar hebben we goed uitzicht op het poduim en er komen altijd veel scouts op ons af. Het is daarom heel erg gezellig om daar te staan met z'n allen.

Koken tijdens de trainingen
Elk jaar organiseert scouting Groningen leidingtrainingen voor nieuwe leiding. Tijdens deze trainingen krijgt de nieuwe leiding alles te weten over de fijne kneepjes van het leidingschap. Een weekend lang komen ze bijeen en hebben ze natuurlijk ook lekker eten nodig. Vaak verzorgt een groep Martinistammers een overheerlijk maal voor de hongerige cursisten.

Scout-in
Scout-in is een nationaal evenement voor leiding uit heel Nederland. Dit evenement wordt eens in twee jaar georganiseerd. Tijdens dit evenement in september gaan wij te werk als tap-crew. Dit is een leuk en gezellig evenement en we zorgen met z'n allen voor het reilen en zeilen in een bar. Lees hier meer over Scout-In.