Lid worden?

Student en scout zijn binnen één vereniging, lijkt jou dat ook wel wat? Word lid bij de Martinistam! 

Wil jij een keer langskomen om kennis te maken met onze vereniging? Kijk dan in de agenda wanneer er weer een opkomst is. De leden van de Martinistam komen eens in de twee weken op woensdagavond om 20:30u bijeen onder de martinitoren. 

 

Hoe kan ik lid worden?

Als je een WO of een HBO opleiding volgt kan je lid worden van de Martinistam. Je kan een mailtje sturen naar wervingscommissie@martinistam.nl of tijdens de KEIweek langs komen op de keimarkt. Je mag eerst drie keer een opkomst bijwonen voordat je defenitief lid van onze vereniging wordt. De contributie bedraagt 30 euro per jaar (plus eventueel de afdracht naar scouting Nederland). Heb je nog vragen over het lidmaatschap? Stuur dan een mail naar secretaris@martinistam.nl.

Wat doen we nog meer?

Naast onze opkomsten op woensdagavond doen we nog veel meer. We hebben eens per jaar een Martinistamfeest, om te vieren dat we weer een jaartje bestaan. Ook gaan we vaak op kamp, bijvoorbeeld het Martinistamzomerkamp en NPK en natuurlijk eens in de paar maanden hebben we een borrel. Lees meer over de activiteiten die we ondernemen op de website.