Commissies

Net als iedere studentenvereniging werken we binnen de Martinistam met commissies en daarvan hebben we er een heleboel! De commissies zorgen ervoor dat er naast de opkomsten altijd iets te beleven valt en dat allerlei zaken goed op orde zijn.

Borrelcommissie
Deze commissie organiseert alle borrels. Ze plannen locaties, data, kiezen de thema’s en proberen korting te regelen bij de kroeg voor hapjes of drankjes.

Borrelen in het Noorderplantsoen

Feestcommissie
Ieder jaar vieren we onze verjaardag tijdens het Martinistamfeest. De commissie regelt de locatie en muziek, zetten de datum vast, bedenken een thema, maken de posters en promoten het feest. Zij zorgen ervoor dat het feest ieder jaar weer een groot succes is!

Zomerkampcommissie
Het jaarlijkse zomerkamp wordt door deze commissie volgepropt met activiteiten. Tijdens dit weekend kan een kampvuur niet ontbreken. De commissie bezoekt vaak van te voren de locatie om te kijken wat daar mogelijk is.

Wervingscommissie
Het werven van nieuwe leden op verschillende plekken is een taak van deze commissie. Deze commissie is online actief op sociale media, en offline tijdens evenementen zoals de KEI-week en Scout-In.

Kledingcommissie
Deze commissie zorgt ervoor dat iedereen Martinistamkleding aan kan schaffen. Als je deze kleding draagt hoor je er helemaal bij en maak je tegelijk ook nog eens promo voor onze vereniging! De kledingcommissie bepaalt welke kleding ze aan willen bieden. Alleen een Martinistam-trui of een t-shirt? Of ook sokken? Een badjas? Alles kan!

Lustrumcommissie
Iedere vijf jaar vieren wij ons lustrum. Elk lustrumjaar wordt gevuld met extra toffe activiteiten en het lustrumgala. Tijdens ons vierde lustrum hebben we o.a. gebarbecued met scouts uit de regio, zijn we gaan mountainbiken in Duitsland, en zijn we op expeditie geweest naar Bulgarije!

Lustrumexpeditie Bulgarije

Hoe kom ik bij een commissie?
Het bestuur kondigt aan welke commissies gevuld moeten worden. Enthousiaste leden kunnen zich aanmelden als groepje, of de commissie wordt samengesteld uit individuele leden tijdens een Algemene Leden Vergadering (ALV). Het is aan jezelf of je bij een commissie gaat, of zelfs meerdere (mits je daar genoeg tijd voor hebt).